Keltainen minimoottoripyörä

 

Lapset leikkivät mielellään. Onhan olemassa sanontakin: “lapsi on terve, kun se leikkii”. Monenlaisia leikkikaluja on olemassa ja eri lapset pitävät tietenkin yleensä erilaisista leikkikaluista. Erityisesti Suomessa on ollut perinteenä, että lapset viedään ulos leikkimään aina kun mahdollista, olipa sää sateinen tai aurinko paistaa. Useimmat lapset rakastavat pihaleikkejä, erityisesti jos niiden aikana pääsee hieman hurjastelemaan. Ulkoleikkeihin useasti liitetään pienikokoiset kulkuneuvot. Tämän takia keltainen minimoottoripyörä voi olla nappivalinta perheeseen, jossa on vauhdin huumaa rakastavia lapsia. Vanhemmilta näkee monenlaista mallia, joten mikäli jälkikasvu bongaa liikenteessä oikean moottoripyörän, he haluaisivat tietysti itsekin ajaa sellaisella. Oikealla kulkuneuvolla kun ei lapset tietenkään saa ajaa, joten se täytyy korvata jollakin lapsen mittoihin ja tarpeisiin soveltuvalla välineellä. Siksi keltainen minimoottoripyörä onkin oiva väline. Siten voi kokea vauhdin hurmaa jo lapsena!

DR-Z70

    Miksi valita minimoottoripöyrä?

    Lasten leikkeihin liittyy nykyaikana usein monenlaisia hurjia elementtejä. Monien lasten leikkeihin tavalla tai toisella liittyy monenlaisia kulkuneuvoja; autoja, veneitä, lentokoneita ja yleensä myös moottoripyöriä. Keltainen tai minkä värinen tahansa minimoottoripyörä voi olla monen muksun unelma, pienemmillä lapsilla todellakin minikokoinen sellainen. Sillä leikitään niin sisällä kuin ulkonakin, se otetaan mukaan niin lastentarhaan kuin kaverin luokse mentäessä. Lapsi on siitä ylpeä ja haluaa esitellä sitä muille kavereilleen – onhan jaettu ilo paras ilo. Vauhdin hurma ei katso ikää. Lähes kaikki vauvasta vaariin haluavat kokea sen, tavalla tai toisella. Lapsille kuitenkin kokemus on monesti niin vaikuttava, että se halutaan kokea jollain tavoin yhä uudestaan. Siksi monet lapset haluavat, että heidän leikeissään on mukana minimoottoripyörä, jolla on hauska huristella menemään ja tuoda leikkeihin lisää jännitystä.

    Kun lapsi varttuu, vauhdin hurman kokemisen tarve tuskin häipyy mihinkään. Siksi kun polkupyörällä on opittu taitavasti polkemaan, monet lapset saattavat kaivata vieläkin nopeampaa kulkuvälinettä. On saatava aidosti kokea kaksipyöräisen polttomoottorilla varustetun kulkuneuvon nopea kyyti. Silloin lapsen mieleen aivan varmasti vaikuttavat kaikenlaiset mainokset, jotka liittyvät joko kulkuneuvoihin yleensä tai erityisesti moottoripyöriin. Aito, itse ajettava keltainen minimoottoripyörä on sellaisessa tilanteessa aivan varmasti lapsen unelma ja siitä lapsi puhuu sekä kavereilleen kuin myös vanhemmilleen. Jotta tällaisen itse ajettavan pyörän voisi saada, tarvitaan rahaa. Summa riippuu tietenkin täysin ostettavasta pyörästä, mutta sen kerääminen voi olla hyvä tilaisuus opetella rahankäyttöä. Jotkut lapset ovat kuitenkin niin neuvokkaita, että järjestävät tuollaisen summan kokoon helposti, esimerkiksi säästämällä viikkorahoista, tarjoamalla käytännön palveluksia naapureille maksua vastaan tai myymällä omia tarpeettomia tavaroitaan. Siten lapsi voi päästä neuvokkaasti kokemaan vauhdin hurmaa!

    Näemmekö presidentin minimoottoripyörän selässä?

    Valtakunnan ykköspari ilmoitti odottavansa lasta, ja nyt jännityksellä odotetaan, millainen hurjapää presidenttiparin lapsesta tuleekaan. Voi olla, että kiinnostus saada keltainen minimoottoripyörä leikkeihinsä kasvaa tulevalla presidentin lapsella hyvin suureksi. Tämän voimme päätellä jo siitä tosiasiasta, että tiedämme itse presidentin olevan aikamoinen hurjapää. Onhan hän selvinnyt Thaimaassa tsunamista, harrastanut rullaluistelua ja ulkoiluttanut ahkerasti presidenttiparin rakasta Lennu-koiraa. Tuleva presidenttiparin lapsi tekee varmasti tiettäväksi, millaisia leikkejä hän haluaa leikkiä. Jos leikit liittyvät johonkin kulkuneuvoon, niin varmasti itse presidentti voi pitää pientä